NOS

NOS

Rutte verhuist naar Brussel

‘Scheelt weer moeilijke vragen’

Demissionair premier Mark Rutte verhuist naar Brussel. Op die manier hoeft hij namelijk geen moeilijke vragen over Nederlandse schandalen te beantwoorden. 

“Ik verhuis nu naar Brussel”, zegt Mark Rutte op de vraag wat zijn reactie is op de 1115 kinderen die tijdens de toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst. “Voorzichtig! Daar zit een vaasje in!“, zegt hij tegen de verhuizers die de dozen in de vrachtwagen tillen. “Ik vind het heel erg, van A tot Z, en ik heb een prachtige woning gevonden in het centrum van Brussel. Hoog plafond, oud, maar toch goed geïsoleerd.”

Als Rutte gevraagd wordt naar de overvolle AZC’s in Ter Apel en de aanhoudende woningnood, stapt hij in zijn auto. “Ik ga nu naar Brussel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik dacht ik heb Nederland naar de afgrond gebracht, dat kan ik ook een maatje groter. Nu hebben Ursula en Frans hier eigenlijk heen hulp bij nodig, maar misschien gaat het dan nog sneller!

Reageer
gravatar

★★★★★

Matthijs en Hanna, jullie maken mij gelukkig met de veronderstelling dat Rutte naar Brussel verhuist.

Weten jullie misschien ook voor hoe lang? Ik en met mij veel verstandige landgenoten hopen dat het heel erg lang zal zijn. Hij heeft dat echt verdiend.

Jullie blijde boodschap verdient maar liefst vijf sterren.

Reageer
gravatar

Die verschrikkelijke Belgen hier worden zo voorspelbaar. Gelukkig dat jullie spoedig door Quatter worden ingelijfd, zijn we er eindelijk van verlost en kan Nederland weer gewoon Nederland zijn.