Shutterstock / NOS Jeugdjournaal

Shutterstock / NOS Jeugdjournaal

Wendy van Dijk na presentatie dansmarathon afgevoerd in Audi TT

Direct na de uitreiking van de dansmarathon werd het de 50-jarige Wendy van Dijk allemaal even te veel. De presentatrice behoorde tot een van de presentatiekoppels van de megaproductie. Ze moest na afloop afgevoerd worden in haar Audi TT.

Echtgenoot van Van Dijk en tevens strategisch adviseur van Talpa Erland Galjaard is woest: “Dit is mishandeling!” snauwt hij terwijl hij zijn strompelende echtgenote in de auto helpt. “Totale waanzin!”

“Zo’n programma presenteren is echt een bizarre aanslag op je lijf.” stamelt de zichtbaar uitgeputte Van Dijk. Terwijl ze met een doodse blik in haar ogen nog net haar gordel om weet te doen verzucht ze: “Ik moet zeker twee weken naar Ibiza om dit allemaal te verwerken.”

Galjaard start de motor van de Audi. Wendy drukt met zichtbare moeite het raampje een klein stukje naar beneden. “Ik ben hier duidelijk niet voor gemaakt” mompelt ze. “Maar het was wel mooi.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het spijt mij lieve Sonja, maar ik ben al na een half uur kijken naar sl*cht dansende mensen uit verveling in slaap gevallen. Toen ik een uur later wakker werd was ik eerlijk gezegd al helemaal uitgekeken op die uitzending. Toen ben ik met slaap nog in mijn ogen maar naar bed gegaan. Ik heb daarom niet meer naar dat programma gekeken.

Dus kan ik de uitputtingsslag niet beoordelen.

gravatar

Een werkstraf van zeg veertig uur, een werkweek dus, houdt in vijf maal acht uur op een schoffelsteel rusten bij een gemeentelijke plantsoendienst.

Een beter straf is veertig uur achtereen dansen. Op water en brood natuurlijk.

Reageer
gravatar

Audi’s zijn echt hele goede auto’s. De onderhoudskosten zijn heel laag. Zelf betaal ik zelfs helemaal niets. Inruilwaarde is hoog: ik kan gewoon inruilen voor een nieuwe!

Reageer
gravatar

Als (ex) minister heb duizenden voertuigen gekocht van het VAG concern. Allemaal fantastische deals, die toevallig door corrupte ambtenaren zijn gekocht. Ik heb daar zelf geen actieve herinnering aan en betreurde de ophef…