Robert Kneschke / Shutterstock

Robert Kneschke / Shutterstock

Lifecoach klust bij als energiecoach: ‘Alles is energie’

Het wil nog niet zo vlotten met de carrière van lifecoach Remy (38). Sinds hij drie jaar geleden zijn leven heeft omgegooid om anderen te helpen, heeft hij nog maar een handjevol klanten. Daarom klust hij sinds kort bij als energiecoach. Remy is blij dat hij al zijn kennis nu eindelijk kan inzetten. “Alles is energie.” 

We gaan met Remy mee naar het huis van een van zijn cliënten. Hij start de sessie in de meterkast. “Ga er maar even in staan en adem drie keer goed diep in. Laat alle cijfertjes op de meters rustig je geest passeren en sluit daarna de deur van de meterkast. De cijfers blijven achter de deur. Zo ja, heel goed.”

Daarna loopt Remy ook nog even de woonkamer in. Hij ademt diep in en neemt de ruimte goed in zich op: “Ik ervaar hele positieve energiestromen die langs de kozijnen je huis binnenkomen. Dat is heel mooi. Blijf dat voelen.”

Voordat Remy weer naar buiten loopt geeft hij zijn cliënt nog een brievenbusborstel. “Maar ik woon op vier hoog. En de brievenbus hangt buiten.” Remy lacht. “Binnen, buiten. Allemaal één.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *