Shutterstock bbernard

Shutterstock bbernard

In 2030 is 50% van jouw vrienden vervangen door lifecoaches

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit van Nijmegen blijkt dat we steeds minder vriendschappen hebben. Als de huidige trend zich voortzet heb jij in 2030 50% minder vrienden. Deze mensen zijn dan allemaal vervangen door lifecoaches.

Hoofdonderzoeker Sara ter Horst verklaart de afname in vriendschappen: “Problemen en diepere gesprekken voeren kun je nou eenmaal efficiënter doen als je er een lifecoach voor betaalt. Je hoeft namelijk niet te luisteren naar de problemen van de lifecoach dus dat scheelt de helft van je tijd. Dan hou je meer tijd over om te manifesteren.”

De komende jaren zien we het aantal lifecoaches nog gestaag toenemen en het aantal vriendschappen verder afnemen. Rond 2030 zal het aantal lifecoaches voldoende zijn om het dalende aantal vriendschappen op te vangen. Steeds meer mensen kunnen dan manifesteren.

Studio Speld

In de praktijk lijkt het soms lastig om van vrienden af te komen. “Laatst ging ik wat drinken met mijn lifecoach, toen dacht ik wel meteen okay leuk enzo maar jij bent niet opeens een vriend toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hoor, het toverwoord is ‘SPIRITUALITEIT’!
Heb ik geleerd in een STAP-cursus.

Dat hoort met wierook en boeddha-beeldjes van de Xenos.

gravatar

Life coaches (meestal vrouwen) zijn zweverige personen met minimaal zes jaar basisschool (om redelijk goed te kunnen lezen) die duizenden euro’s hebben besteed aan onnozele zweverige cursussen.
De “lessen” behelzen methodes om hun eigen zweverige gevoelens te kunnen overbrengen op zweverige leerlingen, die daarmee op hun beurt hun zweverige enz.

Reageer