mavo / Shutterstock

mavo / Shutterstock

Langlopende vriendenprank komt ten einde

‘Ik deed dertig jaar of ik zijn vriend was, lol’

Een dertig jaar durende vriendenprank is deze maand ten einde gekomen. De 35-jarige Bernhard onthulde dat hij helemaal niet echt bevriend is met Ruben.“Het begon als een klein grapje op de basisschool. Ruben vroeg of ik een keer wilde komen spelen, en dat leek mij een uitgelezen kans om eens een goede prank uit te halen”, vertelt de volwassen man. “Na die ene keer werd ik al uitgenodigd voor zijn logeerpartijtjes, gingen we later samen naar de middelbare school en speechte ik afgelopen week op zijn bruiloft”, giert Bernhard uit.

Heel schuldig voelt Bernhard zich niet: “Ik heb in die dertig jaar wel gezien dat hij van deze grap genoot. Ik zag die twinkeling in z’n ogen wel toen hij onthulde dat zijn eerstgeboren zoon ook ‘Bernhard’ heet. Maar je moet niet te lang doorgaan! Een grap is leuk zo lang ’ie leuk is. Daarna niet meer. Anyway, het meeste van de prank heb ik ook gefilmd, de edit is bijna klaar, dus hou YouTube en de andere socials in de gaten!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *