Shutterstock: Chris Allen

Shutterstock: Chris Allen

Londense politie stopt met onderzoek misbruikzaak prins Andrew: ‘Wachten af wat producers van The Crown willen’

Het onderzoek van de Londense politie naar de misbruikzaak rond prins Andrew is stopgezet. De politiewoordvoerder laat weten dat dit is gebeurd in overleg met de producers van populaire Netflix-serie The Crown: “Het is uiteraard niet de bedoeling dat de prins wel of niet wordt beschuldigd van iets dat niet mooi in de verhaallijn van seizoen 6 past.”

Volgens de woordvoerder was het in principe een belangenafweging: “Het is prettig als we de waarheid naar boven kunnen halen, maar leef je ook even in in die arme schrijvers die anders weer twee scènes in dat script moeten aanpassen.” Op basis van de keuzes van Netflix wordt besloten of het onderzoek überhaupt wordt hervat, en er plotseling bewijs tegen prins Andrew zal opduiken.

Netflix is erg blij met het besluit: “Uiteindelijk gaat het toch allemaal om kijkcijfers. Dit geeft ons de ruimte om verschillende scenario’s te overwegen. Misschien komt er wel een spin-off met Epstein!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *