Youtube / Op1

Youtube / Op1

Was er maar iets dat Sywert kon doen om die haat aan z’n adres te doen verminderen

Sywert van Lienden heeft in kennelijk grote frustratie op social media van zich af gebeten. In een korte tirade op Twitter beklaagde hij zich over de ‘drek’ en ‘laster’ die hij over zich heen kreeg, en waarschuwde hij mensen dat het hem te ver was gegaan. Voor velen een teken dat hier iemand het water aan de lippen staat, in spreekwoordelijke zin.

De vraag dient zich dan ook aan: is er ook maar iets dat Sywert kan doen om de haat aan zijn adres te verminderen? Niemand weet het helaas, hijzelf al op de laatste plaats. Als iemand een idee heeft, is het misschien wel zo aardig dat even te laten weten. Wij komen er in ieder geval niet op en wensen zeker ook de heer Van Lienden veel inspiratie en wijsheid in deze kwestie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben trots op je Sywert. Ik weet hoe het is om keihard te moeten bikkelen voor je geld. Wat jij nu moet doen, is gewoon een Ferrari kopen en de rekening naar Hugo de Jonge sturen. Zeg gewoon dat het een nagekomen declaratie is. Die gasten bij het CDA matsen je echt wel weer. Je weet toch.

Reageer
gravatar

De gluiperd had zich aan het aloude spreekwoord “Wie wordt geschoren moet stil blijven zitten” moeten houden.
Door dat niet te doen stelde de smiecht zich bloot aan de geenszins als denkbeeldig te verwaarlozen kans, dat de kwestie weer zou worden opgerakeld.
Eigen schuld, dikke bult. Of “Wie zijn bilen brandt, moet op de blaren zitten.”
Overigens had Smeagol er goed aan gedaan om één en ander te overleggen met iemand die net terug is van de Britse Maagdeneilanden. Dan had volstrekte anonimiteit kunnen worden gegarandeerd.

Reageer