Shutterstock: Cineberg / Studio Speld

Shutterstock: Cineberg / Studio Speld

Rutte vraagt zich af naar welk adres ontslagbrief Hoekstra nu precies moet

Kopzorgen voor premier Rutte: hij heeft geen idee naar welk adres hij de ontslagbrief van Wopke Hoekstra precies moet sturen. In zijn administratie staan meerdere adressen en de premier wil wel zeker weten dat de brief niet in een verlaten brievenbus op een al dan niet bestaand adres belandt.

Rutte: “Het blijft altijd lastig bij Wopke. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij ergens niet komt opdagen omdat hij weer een adres elders blijkt te hebben. Als het aankomt op niet thuis geven heb je aan Wopke sowieso een hele goeie trouwens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fijn voor Wopke, nu kan hij mooi iedere dag gaan schaatsen in Heerenveen of elders. Weet u waarom de file vanuit Den Haag steeds langer wordt ? Dat komt door alle vertrekkende ministers en staatssecretarissen.

Reageer