Shutterstock / Fizkes

Shutterstock / Fizkes

Voorkom seksueel grensoverschrijdend gedrag door geen vrouw te zijn

Recent werd bekend dat na meerdere klachten over grensoverschrijdend gedrag van oud-wethouder Ivens, de vrouwen in kwestie werd voorgesteld om simpelweg bij hem uit de buurt te blijven. Ivens zelf wilde namelijk wel gewoon door kunnen gaan met zich misdragen: “Ik blijf toch gewoon een man hè. Daar valt niks tegen te doen.”

Er kwam veel kritiek op deze oplossing. Het zou niet het probleem bij de kern aanpakken, namelijk het bestaan van vrouwen met lichamen. De beste manier om seksueel ongewenst gedrag te voorkomen is dan ook: wees simpelweg niet zo vrouw.

Bij Gemeente Amsterdam beseffen ze nu ook hoe scheef hun maatregelen eigenlijk waren. “Het zijn van een vrouw is per definitie al zo ongelooflijk vulgair dat het onbegrijpelijk is dat dit nog niet eerder is aangepakt,” zegt de woordvoerder, “onze oprechte excuses voor dit kromme beleid.”

Ondertussen hebben wereldwijd al tientallen mannen moeten lijden onder maatregelen omtrent hun ongewenste gedrag, dat kan zo niet langer. Als vrouw vraag je er gewoon om lastig gevallen te worden. Al is het als man ook niet volledig uit te sluiten. Of alles er tussenin. Neem het zekere voor het onzekere en sterf gewoon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed punt!

Kom, wij moeten onze horizon eens verbreden!
Laten we ons verdiepen in het natuurlijke verschil en het daaruit voortkomende rollenpatroon voor de vrouwtjes.

Heeft iemand het telefoonummer van zo’n Taliban-pipo voor me?
Spreken ze Latijn?

gravatar

Als je elke maand een extra inkomen wilt verdienen… zoek dan niet verder! Dit is een geweldige kans voor iedereen om $ 22.537 tot $ 29.468 per maand te verdienen terwijl ze in hun vrije tijd op hun thuiscomputer werken … Ik doe dit voor 2 maanden en vorige maand verdiende ik mijn eerste salaris! !!! Meer informatie over deze website…

>>>>> https://earningforusahere.gq/home-jobs-here