Shutterstock

Shutterstock

Leger VK gaat paarden trainen en wagens in elkaar timmeren om vervoer weer op gang te krijgen

Door de stormloop op brandstof in het Verenigd Koninkrijk dreigt 90 procent van de tankstations in grote Engelse steden zonder benzine te komen. Om de bevoorrading weer op gang te helpen heeft de Britse regering het leger ingezet om paarden te trainen en wagens in elkaar te timmeren.

“Noodsituaties vragen om creatieve oplossingen”, vertelt Milieuminister George Eustice terwijl hij een postduif bedoeld voor het leger het raam uitgooit. “Het is even roeien met de riemen die we hebben. De politie is al druk zat met de poepende mensen op straat te bekeuren en executies van heksen op het marktplein te beëindigen.”

Eustice heeft gelukkig ook goed nieuws te melden. “De eerste waterput achter de London Eye is vanochtend geopend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★★★

Dit is vandaag het enige en meteen enig bericht van de De Speld, dat ingaat op de vele actuele gebeurtenissen. En meteen ironisch vol in de roos.

(Ik zou zeggen: “Redactie neem eens een voorbeeld aan de Nieuwspaal en aan Tom en Jochem vandaag.)

Echte kwaliteit verdient het maximale aantal sterren.

P.s. Ik ga uit teleurstelling niet in op de andere berichten van vandaag.

Reageer
gravatar

Als je elke maand een extra inkomen wilt verdienen… zoek dan niet verder! Dit is een geweldige kans voor iedereen om $ 22.537 tot $ 29.468 per maand te verdienen terwijl ze in hun vrije tijd op hun thuiscomputer werken … Ik doe dit voor 2 maanden en vorige maand verdiende ik mijn eerste salaris! !!! Meer informatie over deze website…

>>>>>> https://earningforusahere.gq/home-jobs-here