Shutterstock/Marcos_Casado

Shutterstock/Marcos_Casado

Aanhangers Johnson bestormen Westminster en eisen hertelling aantal opgestapte ministers

Aanhangers van Boris Johnson zijn donderdag met geweld de Britse parlementsgebouwen in Londen binnengedrongen. Ze eisen dat er een hertelling komt van het aantal ministers dat is opgestapt.

De relschoppers beweren dat het gedwongen aftreden van de premier onrechtmatig is. In werkelijkheid zou een overgrote meerderheid van de ministers nog altijd achter Johnson staan. Zij zouden bewust zijn kwijtgemaakt.

Op de schokkende beelden uit Westminster is onder andere te zien dat een halfnaakte man achter het bureau van parlementsvoorzitter Lindsay Hoyle zit. Hij stelt dat vicepremier Dominic Raab moet worden opgehangen als hij het aftreden van Johnson accepteert.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Speld, DOE IETS aan die bezopen Maitreya!! Ze is weer helemaal terug als gevolg van overmatige hondenfrikandelconsumptie en het op reguliere basis nuttigen van Blauwe Kurasauw, Mumbai Sapphire en Bestnat.

Drank en vlees, geen goede combinatie…

Reageer
gravatar

Nadat hij eerder de EU op het spel zette schaadde hij na Brexit de EU andermaal als voornaamste instigator van de boycot van Rusland.

Reageer