Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Tiger King maakt nieuwe hoofdrolspeler van tweede seizoen bekend: Dion Graus

Goed nieuws voor fans van de populaire Netflix-documentaireserie Tiger King. De serie komt binnenkort met een tweede seizoen, met in de hoofdrol niemand minder dan onze eigen Dion Graus.

Waar het in seizoen één nog draaide om dierentuin eigenaar Joe Exotic en de ruzie met zijn aartsvijand Carole Baskin, draait de serie in seizoen twee volledig om het leven van Dion Graus. Een woordvoerder van Netflix laat weten dat de serie in grote lijnen hetzelfde blijft, maar dat er wel een paar kleine aanpassingen worden gedaan: “Van het mishandelen van dieren, naar het mishandelen van vrouwen.”

Omdat Joe Exotic nog steeds vastzit moesten de makers van de populaire Netflix-hit improviseren. “Toen iemand van productie ons wat beelden en de CV van Dion Graus liet zien waren we eigenlijk gelijk enthousiast!” aldus regisseur Eric Goode. “We gaan ervan uit dat we met alle schandalen rondom Dion nog zeker drie seizoenen vooruit kunnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *