Arnews

Arnews

Nederland loopt warm voor premier Graus

Het lijkt er nu echt aan te komen: een Nederland onder bezielende leiding van Dion Jean Gilbert Graus, Dion voor intimi. De in 1967 geboren Heerlenaar is haarscherp in het vizier gekomen nu zijn politieke mentor Geert Wilders definitief niet de nieuwe premier wordt. De temperatuur in het land loopt sindsdien op voor Dion. Maar is er al sprake van Graus-koorts?

“Dion is de belichaming van het Nederland van nu”, zegt politiek deskundig Bert Bokhoven. “Hij wordt geplaagd door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, hij vindt dierenwelzijn belangrijk maar ook weer niet genoeg om tegen de bio-industrie te zijn, hij vindt klimaatverandering verder geen probleem, heeft weinig verstand van economie en is verder volgzaam een schaapje van de grote blonde leider. Ook vindt hij zichzelf fantastisch. Een droomkandidaat.”

PVV-stemmers zijn gematigd enthousiast. “Het is niet Geert he, dus dat steekt wel een beetje. De buitenlanderknuffelaars hebben hem kaltgesteld. Maar van de andere kant kunnen we best leven met Dion: hij houdt van de dieren en hij heeft een hekel aan de buitenlanders. Én hij kan wel echt premier zijn voor alle Nederlanders: hij is vegetarier dacht ik. Heeft dat linkse tuig ook wat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *