Shutterstock

Shutterstock

Alarmerend: de nieuwste generatie mensen wil alleen maar slapen en eten

'Waar gaat het heen met de wereld in handen van deze nihilisten?'

Het is veel erger dan tot nu toe eerder werd gedacht: de nieuwste generatie mensen. Uit een nieuw en breedgedragen rapport blijkt dat mensen die in de afgelopen maanden zijn geboren alleen maar geïnteresseerd zijn in slapen en eten. “Hun apathie kent geen grenzen. Dit is een regelrechte catastrofe”, aldus de onderzoekers.

“Alle hedendaagse maatschappelijke problemen waar we als mensheid nu mee te maken hebben zullen in een negatieve stroomversnelling raken door de levensstijl die deze groep mensen heeft gekozen”, legt een van de onderzoekers van het rapport Wouter Duylon uit. “En dat gaat veel verder dan alleen de stikfstofproductie die hun luiers veroorzaken.”

“Ze slapen dagdelen lang in huizen terwijl oudere generaties noodgedwongen bejaardenhuizen worden ingestuurd om woningen vrij te krijgen en daarnaast doen ze niks anders dan babyvoeding eten met daarin het voedsel wat ouderen nodig hebben. Alsof het niks is flikkeren ze prakjes met Olvarit op de grond, wat ook het lievelingseten van ouderen is. Daarmee concurreren ze ouderen rechtstreeks de voedselketen – en daarmee ook het leven – uit. De sterfte onder ouderen is dan ook vele malen groter dan onder babies.”

Hoewel de mensheid in haar bestaan veel moois heeft opgebouwd, dreigt de nieuwe generatie alles af te breken. “Infrastructuur, cultuur, diplomatie, wetenschap, ambacht, liefde voor de natuur; het zijn allemaal zaken waar je bij deze generatie niet mee aan hoeft te komen. Het maakt ze aan het huilen, of ze slapen er doorheen. Wat ze niet beseffen, is dat je simpelweg niet 16 uur per dag kunt weggooien aan slaap. Wie blijft er later over om economie, zorg en onderwijs draaiende te houden?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een generatie is een groep van mensen geboren in een periode van ca. twintig jaar. De nieuwste generatie is dus geboren tussen 2021 en ongeveer 2001. Dit artikel gaat echter louter over zuigelingen en peuters.
Het is bovendien veel te lang.

Ik kan en mag hierdoor geen sterren laten schijnen voor Alexander en Tom.

Reageer