Youtube / Omroep Flevoland

Youtube / Omroep Flevoland

Afschuwelijke beelden opgedoken van jongeren die zich voordoen als Urker jongeren

Vannacht ging een tiental jongeren verkleed als Urker relschoppers de straat op, blijkt uit uitgelekte beelden. Op foto’s is te zien dat de uitgedoste jongeren doen alsof ze auto’s in de fik steken, journalisten aanvallen en cocaïne nuttigen.

De jongeren zelf doen het af als ‘gewoon een verkleedpartijtje’. Lokale bewoners reageren ontzet door de actie. “Ongepast om op deze manier het recente verleden zo op te rakelen. Auto’s in de fik steken die je niet in zo’n uitgedost Urks kostuum.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beetje overdreven is dit artikel wel. Toon wat mededogen met Urk De Speld!

Urk is nu eenmaal het Auschwitz van Nederland. Daar doen de lokale bevolking nu eenmaal spelletjes zoals kampbewaarder en gevangene spelen.

Dat is folklore.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

★★★★★

Goede parodie, kort maar krachtig en goed taalgebruik op klein taalfoutje in de laatste zin na.

Ik herinner mij een recente gelijksoortige studentengrap. Die viel niet in goede aarde bij de politie. Ik vrees dat de grap van deze kwaaijongens ook niet wordt gewaardeerd. Maar dat geldt voor praktisch elke praktische grap (practical joke, red.).

Reageer
gravatar

Walla deze jongeren zijn egt de goeiste ze zijn gewoon van niet zeuren met je Ko Vit bewijs wie is nou die hele Ko Vit ik ken die vent geeneens waarom moet ik me aan hem bewijzen ze hebben groot gelijk want wie gaat er nou in de kroeg nog uitgebreid zn Kuu Er laten zien gatverdamme slaat nergens op doe dat in de slaapkamer laat daar je Kuu Er zien maar niet in de kroeg echt smerig dat dat moet en wat nou als je Kuu Er er een beetje raar uitziet dan ziet iedereen dat is tog zielig voor die mense ja tog vind ik zielig moet je niet wille met ze alle met zn alle met zn alle zingen wij van harte gefeliciteerd

Reageer