Omroep Gelderland / YouTube

Omroep Gelderland / YouTube

Ophef over nieuwe studenten die in tenten moeten slapen: ‘Lijkt verdacht veel op festival’

Door het aanhoudende woningtekort voor uitwisselings- en eerstejaarsstudenten, zijn veel van hen genoodzaakt in tenten te slapen. Online wordt er met verbazing op gereageerd: “Dit is toch gewoon een festival?”

“Echt een dikke middelvinger naar de hele evenementenbranche als je dit zo ziet”, zegt event-manager Brian. Hij kijkt jaloers toe hoe de kersverse studenten ’s ochtends uit hun opgooitentje kruipen voor hun eerste collegedag. “Dit kun je als overheid niet maken. Kijk hoe vermoeid ze er allemaal uitzien! Ik zag zelfs zo’n goedkope witte partytent van 15 euro, waar ze voor het ontbijt hun knakworstjes koud aten. Ik zie gewoon het verschil met Lowlands niet meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Gonnie hou toch je slagersmuil man. Een Oost-Koreaans strafkamp zal jou wel goed doen. HOY-haat wordt daar niet getolereerd!

gravatar

Ja, en dan die Afghanen, die hier met hun gratis vakantievlucht terugkwamen, en dan vol het festivalleven induiken bij Nijmegen.

Of meteen zonder quarantaine terug naar hun voorrangswoning, plus uitkering, en 6000 euro zorgkosten.

Of met spoed naar een nieuwe, als ze dat nog niet hadden.
SPOED!

Reageer
gravatar

Hahaha. Nou het zijn niet alleen studenten hoor! Dit is het beeld voor alle jongeren van pauperouders die geen jubeltonnetje op tafel kunnen slingeren. Ik zeg altijd maar zo: succes is en keuze, stem VVD!

Reageer
gravatar

Jammer maar niks aan te doen. De woningen die er zijn, zijn al vergeven aan mensen elders in de wereld die het minder getroffen hebben dan wij.