Natural inspiration too / Shutterstock

Natural inspiration too / Shutterstock

Het is vandaag heerlijk weer om door de duinen te struinen

Denk bijvoorbeeld eens aan Zandvoort

Vierentwintig graden, zon met een klein beetje bewolking. Het belooft vandaag een heerlijke dag te worden. Wij zeggen: het is perfect weer om lekker door de duinen te struinen.

Met de wind in je haren en het gekras van meeuwen doet een dag als vandaag je beseffen: wat een prachtig land is dit toch. Neem de Zandvoortse duinen; de rust, de stilte, even helemaal één zijn met de zee en met het strand. Een krabbetje krabbelt afdrukjes in het zand, een kwalletje kaatst schitteringen van de zon af richting een passerende libelle. Het briesje is zacht, maar laat zijn aanwezigheid merken. Alsof de verplaatsende lucht wil zeggen: ‘hee jij daar, leuk dat je er bent vandaag’.

Dus mensen: Zandvoort. Het is de ultieme plek om er vandaag van het heerlijke weer te genieten. Gelukkig ben je er zo, de NS heeft namelijk laten weten extra treinen in te zetten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het HOY promotieteam was ook weer aanwezig. Tienduizenden hebben genoten van die heerlijke HOY-worst! En dat is nog niet alles, want het HOY-promoteam gaat nog het hele land door komende tijd. HOY komt naar je toe deze zomer!

Eerstvolgende steden die worden aangedaan: Nispen, Stamproy, Nes en Tollebeek. En uiteraard: meer dan 20 locaties in de Achterhoek, dus let op je brievenbus!

Reageer
gravatar

Vanwege de stikstofcrisis (weet u nog?) kunnen we beter de eigenaar van dit circuit uitkopen voor een paar miljard euro. Anders kunnen er minder vliegtuigen opstijgen van Schiphol.

gravatar

De Rijksvoorliegdienst (RVD) meldt via de NOS het geweldige succes van onze door God goedgekeurde Heerser Koning Willem de Salamander op de eretribune in Zandvoort.
Daar werd de geëerde Hoogheid urenlang toegejuicht met gezang, applaus en oranje vlaggen. Tot slot mocht de dankbare onderdaan Max Verstappen het genoegen smaken om Zijn Voeten te mogen kussen.

Reageer
gravatar

Jaap en Danique, jullie zijn vergeten om de strandgangers in Zandvoort te adviezen om stil te zijn. Ze zouden de rijke heren die met snelle peperdure bolides rondjes rijden, ernstig storen.

Reageer
gravatar

Geweldig dat de NS de ultieme rustbehoefte van de Nederlandse burger aanvoelt. Als er nu maar niet té veel mensen tegelijk naar dat prachtige gebied gaan. Dat zou de libellen nog wel eens kunnen verontrusten.

Reageer