Shutterstock: Pavel Ilyukhin

Shutterstock: Pavel Ilyukhin

In Hostel vol Liefde nodigt single jongen met dreadlocks 24 zweterige twintigers uit

In het gloednieuwe programma Hostel vol Liefde nodigt Josh, de single witte jongen met dreadlocks en een Australisch accent 24 zweterige twintigers uit in een slaapzaal. “Zoek maar een bed uit.”

“Ik ben op zoek naar de liefde van mijn avond”, zegt Josh. Hij zit in de gezamenlijke woonruimte met zijn blote zanderige voeten op een oude leren bank “Wie worden het?” Hij begeleidt de 24 zweterige twintigers naar de slaapzaal. “De bovenste bedden hebben minder wantsen, dus ik zou het wel weten. Als je eerst wilt douchen kan dat ook trouwens, ik heb ze toevallig vorige week nog een beetje afgespoeld.” 

De 24 zweterige twintigers zoeken ieder een eigen bedje op en leggen daarna de sokken die ze de hele dag in de warme trein hebben gedragen aan de reling bij het hoofdkussen. “Wij willen Josh graag beter leren kennen. Hij is de enige hier en wij hebben vanavond na genoeg bier waarschijnlijk zoiets van: we zijn op vakantie, waarom ook niet? Hierna zien we hem toch niet meer.”

Zal Josh geluk hebben in de zoektocht naar de ware persoon die het voor een keertje allemaal wel best vindt? Dat zie je vanavond in Hostel vol Liefde!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze jongen met dreadlocks is een goede maat van mij, ik heb veel met hem gehangd je weet tog, hij is echt de goeiste ik zweer

Reageer