Shutterstock / Nick_Nick

Man wint loterij en maakt droom waar: een rijtjeshuis in Coevorden

‘9 miljoen overboden, kon het net krijgen’

Toen de 37-jarige Khaled vorige week 10 miljoen euro won met een loterij hoefde hij niet lang na te denken over wat te doen met het geld: hij kocht een rijtjeshuis in het Drentse Coevorden. “9 miljoen overboden, het bleek nét aan voldoende.”

“In eerste instantie heb ik nog geprobeerd om een huis te kopen in de Randstad, maar dat lukte niet met mijn budget”, zegt de bestuursrechtadvocaat. “Dus het is uiteindelijk Coevorden geworden. Ook leuk hoor. En het is maar 2 uur rijden naar werk.”

Het huis voldoet zelfs bijna aan alle eisen van Khaled. “Het heeft drie kamers en er zit een klein tuintje bij, wel op het noorden, maar toch een tuin. Alleen jammer dat het helemaal onder de houtrot zit. Maar goed: we hebben nog wat geld over om het op te knappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet vergeten om op de beste partij van Nederland, BV NL te stemmen. VVD is ook acceptabel. Dan zorgen wij ervoor dat de waarde van het huis blijft stijgen, want je moet er niet aan denken dat je hypotheek ooit onder water zou kunnen komen. Voor je het weet is je huis het dubbele waard!

Reageer
gravatar

De meeste mensen betalen zo veel om van die buitenlanders af te zijn, zo begon het.
Terwijl de staat ze blijft aanvoeren.
Alleen de Kale Jan Zinder Pet overleefde het als Nederlands unicum.

Reageer
gravatar

Ladingen Afghanen staan al te trappelen.
Waarom collaboreerden ze met de Amerikanen?
Net als iedere puber met zijn scooter vanwege de glanzende techniek van de wapens.