Shutterstock / Gints Ivuskans

Shutterstock / Gints Ivuskans

Kabinet blijft zitten: teveel onvoldoendes gehaald

Kabinet Rutte III heeft zoveel onvoldoendes gehaald dat het blijft zitten. Dat heeft Rutte zelf besloten na het zien van zijn cijferlijst.

“Een onvoldoende op woningmarkt, belasting, immigratie, klimaat en corona. Met deze cijfers kun je niet naar een volgend kabinet,” stelt Rutte. “Ik denk dat het beter is om de afgelopen vier jaar nog een keertje over te doen.”

Eerder probeerde Rutte nog om het beleidsterrein corona te laten vallen, maar dat bleek niet mogelijk. “Volksgezondheid is kennelijk een kernministerie, daar moet je een voldoende voor halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe word ik lid van die nupi-club waar ik zoveel over hoor hier? Die Top Gun videoband die ik gisteren heb gehuurd bij de videotheek blijkt illegaal te zijn (geen sticker). Heeft iemand een postbusnummer en lidmaatschapsformulier voor me?

Reageer
gravatar

Ik stel een hele normale vraag. Is een normaal antwoord dan teveel gevraagd? Er is ook haast bij, want mijn videotheek staat op het punt over te stappen naar dat nieuwe DVD gedoe. Kom op! Waar vind ik die nupi club???