Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Slang laat meisje met flared jeans en Dille & Kamille-tasje tatoeëren op zijn huid

Tevreden komt de slang de tattooshop uitgekropen. “Je moet even door de pijn heen bijten, maar dan heb je ook wat.”

Al tijden dacht de slang eraan om een tattoo te nemen, maar twijfelde hij over wát dan precies. “Ik wilde graag iets vinden waarin ik mijn liefde voor kapitalisme en consumentisme kon mixen met een vleugje retro-fashion. Toen ik een meisje voorbij zag lopen met een Dille & Kamille-tasje en flared jeans dacht ik, ja, dit is het. Dat moet op mijn lichaam.”

Tevreden laat de slang zijn tattoo zien. “De lijnen zijn echt super goed gelukt. Dat is heel moeilijk, zeker bij mijn huid. Ik ben blij dat ze er zo goed op staat. Je neemt zo’n tattoo toch voor je hele leven. Of nou ja, in mijn geval totdat ik deze huid eraf gooi natuurlijk. Daarna ben ik wel benieuwd hoe zo'n helixpiercing me zou staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *