Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Gele plas water in zwembad naast peuter: ‘Bacardi Lemon?’

De twee studenten Thijs en Jim zijn op vakantie in het altijd zonnige Albufeira. Hun vakantie was al mooi, maar zojuist is het allemaal nog mooier geworden: ze hebben een gele plas water ontdekt in het zwembad, vlak naast een kleine peuter. “Bacardi Lemon?”

Verheugd duiken de twee jongens erop af. “Die kleine dreumes is te jong om het op te drinken, dus we hebben die hele plas Bacardi voor onszelf”, jubelt Thijs terwijl hij al schoolslaggend richting het midden van het zwembad trekt. “Wie er het eerste is”, roept Jim. 

Eenmaal aangekomen blijkt de pret nog groter. “Ze hebben de Bacardi Lemon opgewarmd!”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Start generating extra cash online from hom emore than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started…….https://indeedgold.com

Reageer
gravatar

Eindelijk! Er is een geweldige manier om vanuit uw huis online te werken met uw computer en tegelijkertijd geld te verdienen… Alleen basiskennis van internet nodig en een snelle internetverbinding… Verdien maar liefst $ 3000 per week… http://Www.MoneyApp2 .Com

Reageer