YouTube / Al Jazeera

YouTube / Al Jazeera

Taliban wil inclusieve regering: ook mannen met snorren welkom

Bij het bestijgen van de troon heeft de Taliban laten weten een inclusieve regering te willen vormen. Niet langer moet het kader worden geleid door enkel mannen met baarden, voortaan zijn ook mannen met snorren welkom.

“Ook voor ons is het 2021”, zegt een woordvoerder van de nieuwe machthebber. “Daarom willen we niet langer exclusief toegankelijk zijn voor mannen met baarden. Want of je nou zwart haar hebt, of beetje kastanjebruin, een vlassnor hebt of een dikke baard, bij ons is iedereen gelijk.”

Volgens de woordvoerder gaat het niet alleen maar om een symbolisch gebaar: “We gaan niet voor de bühne wat mannen met snorren op ongevaarlijke posities plaatsen, zoals de marketingafdeling of als minister van onderwijs, ze krijgen ook echt de kans om zweepslagen uit te delen aan vrouwen. We zijn een inclusieve organisatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.https://www.jobsapp1.com .I am more than sure that you will get the best result as mine……Thanks.

Reageer
gravatar

We hebben gewonnen.

Op de achtergrond een schilderij waar ik Jezus meen te zien die de kinderen zegent.

Het verschil met de beschaafde wereld ligt ‘m erin dat Joe Biden de media niet toespreekt met een mitrailleur om zijn schouder.

Reageer
gravatar

Geweldig hoe dit moslimland zijn identiteit hervindt! Een land vol schhitterende kansenparels met een bijzonder rijke cultuur! Laten we doorgaan zoveel mogelijk moslims hierheen te lokken met gratis huizen!

Reageer
gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer
gravatar

Maar Johan Derksen moet nu niet denken dat hij minister van Sport kan worden in Afghanistan. Hij heeft veel te onaardig gedaan over onze broeders in Qatar, die de zachtaardigheid zelve zijn.

Reageer
gravatar

Op het schilderij wordt Mohammed, schrijver van de Koran, op een verhoging predikend afgebeeld. Dat mag volgens zijn eigen populaire boek niet.

De leiders van de Taliban hebben het 25 jaar geleden laten verscheuren en verbranden. Ze vragen zich nu af wie de brutaliteit had om dat vermaledijde schilderij te repareren.

gravatar

Ik weet niet wat ik met dit artikel moet doen.

Enerzijds krijg ik afschuw van dit misselijk makend verhaal dat een climax bereikt in de laatste alinea.
Anderzijds geeft het een duidelijk beeld van het nieuwe gezicht van de Taliban.

Ik moet er nog even over nadenken.

Reageer
gravatar

De Taliban begrijpt er niets van begrepen. Mannen dienen niet met een zweep op vrouwen te slaan, maar andersom. Dat heet in inclusieve landen masochisme. In ons land wordt dat commercieel uitgebuit in zogeheten bordelen.

Reageer