NOS

NOS

Talibanstrijder: ‘Vroeger heb ik wel handen afgehakt maar wie heeft er nou geen kattenkwaad uitgehaald?’

De Taliban presenteert zich met een nieuw gezicht na de herovering van Afghanistan. Ze zijn niet langer de groepering voor middeleeuwse praktijken, ze zijn vooruitstrevend voor vrouwen en zullen niet met grof geweld optreden tegen hun eigen bevolking. Volwassen Talibanstrijders blikken terug op hun jeugd.  

Abdul Osma (42) zit al sinds zijn puberteit bij de Taliban. Hij beschrijft zijn jonge jaren als puberaal gedrag. “Zijn we niet allemaal een beetje baldadig geweest? Je bent jong, je zet je af tegen je ouders. Je jat een tientje van je ouders, je hakt een hand eraf en je pleegt een bomaanslag op Amerikanen. Die jonge onbezonnenheid. Hoort erbij toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als we de Nederlandse cultuur van de afgelopen 60 jaar beschouwen, is de islam de enige temperende factor geweest in de belachelijkmakerij van God (met vergelijkingen naar de Holocaust) als unaniem literair thema ook in de politiek dat iedere Hollander, met een negertje in het gezin, tot in de diepste fundamenten heeft gevormd.
Het is absoluut onmogelijk een verhaal te maken en niet dezelfde richting op te slaan of anders toch zo begrepen te worden, zo diep is het bewustzijn geworteld in een wetenschappelijk atheïsme dat de islam voor haar karretje dacht te spannen.

Reageer
gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer
gravatar

Daar valt wel over te praten, Kees, zolang het maar strenggelovig en kortzichtig is en onmenselijkheid niet wordt geschuwd..

gravatar

Willen jullie eens ophouden met het belachelijk maken van HOY? Helemaal in relatie tot die religieuze engerds?! Genoeg is genoeg. Jullie komen allemaal op de Vijanden van HOY-lijst. Dat zal jullie leren! En jullie horen ook snel van onze advocaten!!

gravatar

★★★
Hilartisch! Jammer dat de meest geliefde baldadigheden van de Taliban – steniging (alleen vrouwen), doorsnijden van de keel en decapitatie – niet worden genoemd.
Hoe zeer het mij ook van het hart gaat, daarvoor toch twee sterren in mindering

Reageer