Shutterstock / Sander OT

Shutterstock / Sander OT

Nu officieel een lauwtegolf: ‘drie dagen 18 graden’

Het is zover! Zojuist is er in De Bilt voor de derde dag op rij de 18 graden aangetikt. Daarmee is er nu officieel sprake van een lauwtegolf.

“Vooral kwetsbare mensen moeten echt rekening houden met het feit dat het ineens 1 a 2 graden warmer of kouder kan worden”, legt weerman Gerrit Hiemstra uit. De lauwte kan nog de hele zomer aanhouden. “Kijk uit voor de lauwte. Wie weet breken we zelfs een lauwterecord.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer