Frederick collecteert voor het matige doel

Frederick collecteert voor het matige doel

Frederick collecteert voor het matige doel

'Heeft u een euro over voor een kuub zand voor verlamde kinderen?'

Ook dit jaar gaat Frederick uit Almelo de hele maand augustus langs de deuren. Hij zamelt geld in voor het matige doel. De opbrengst gaat naar een kuub zand voor zoveel mogelijk verlamde kinderen.

Frederick , die vorige zomer collecteerde voor een zachtere binnenbekleding van glasbakken, hoopt op een recordopbrengst. “Vorig jaar haalde ik bijna zes ton op. Daar is het interieur van tien glasbakken prachtig verbouwd. Met eenzelfde bedrag zou ik dit jaar ongeveer 4316 verlamde kinderen kunnen verblijden met een kuub zand, maar natuurlijk hoop ik op meer. Deze kinderen hebben het al zo zwaar, zo'n partij zand voor de deur gaat hun kwaliteit van leven ongeveer precies gelijk houden.”

Buurman Lorre zal ook dit jaar sowieso weer aan het matige doel doneren. “Ik heb zelf in mijn omgeving ook wel eens te maken gehad met een kuub zand. Dat was vrij matig. Ik gun het iedereen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer
gravatar

Goed idee van die glasbakken. Echter, waarom moet al dat glas kapot statiegeld erop! Frederick besteed het geld in ieder geval voor een beter doel dan de belastingdienst.

Reageer