Shutterstock / Inside Creative House

Shutterstock / Inside Creative House

Annemien (37) loopt Nijmeegse Vierdaagse om aandacht te vragen voor haar sportieve prestatie

Trots laat Annemien haar gloednieuwe Lowa Locarno GTX Mid wandelschoenen zien. De 37-jarige tandarts uit Lichtenvoorde loopt dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse om aandacht te vragen voor haar sportieve prestatie.

Terwijl ze haar tas volstopt met liga’s en mueslirepen vertelt Annemien trots hoe ze zich heeft voorbereid op het evenement. “Ik ben zeker al een jaar aan het trainen, eerst korte stukjes, maar later liep ik ook echt marathon-afstanden. Ik hoop daarmee ook awareness te creëren voor het belang van mij.”

Online kreeg Annemien helaas ook een aantal cynische reacties, maar daar laat ze zich niet door uit het veld slaan. “Je kunt wel een waterput laten bouwen in Sierra Leone, maar je kunt ook gewoon voor jezelf opkomen.”

Tot slot wil Annemien het belang van haar sportieve huzarenstukje benadrukken. “Er is zoveel aan de hand in de wereld, dan is het extra knap dat ik in deze tijden zo’n prestatie neerzet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ooit zelf Alpe D’Huzes beklommen en met het opgehaalde geld door gereden voor een fijne vakantie aan de Costa Brava.

Reageer
gravatar

Ja ,it uw voet nog licht op het gaspedaal? Waar t vandaan komt? Dag werk op kantoor, sterk buigend hout gaf zich niet mee. Nee, is en blijft t antwoord, ja die ook ja, heel ingewikkeld is dat zitten met wielen, you have got one with flat tyres, shovel thdmbtbstcaetogaphry

Reageer
gravatar

Maar het is belangrijk om te onthouden dat de houding van de ingewijde of leraar er een is van volledige onthechting en onpersoonlijkheid; hij is zich bewust van het licht en de toestand van de ziel, en van de mentale toestand, maar hij richt zijn aandacht niet op het afhandelen van de zaken van de aspirant op het fysieke gebied, noch op het trainen van zijn emotionele aard en zijn astrale ontwikkeling. Aspiranten leren meester en bedreven te zijn door hun eigen zaken op het fysieke gebied en hun astrale eigenaardigheden te regelen. Dit moeten ze doen in het licht en de kracht van hun eigen ziel. Wij die lesgeven, zouden een wet overtreden en hun ontwikkeling belemmeren als we zouden proberen omstandigheden af te dwingen die niet natuurlijk zijn.

Reageer