Shutterstock / blvdone

Shutterstock / blvdone

‘Volgende pandemie hét moment voor radicale verandering samenleving’

De volgende pandemie is hét moment om onze manier van leven radicaal te veranderen. Dat stellen verschillende wetenschappers en politici. “Laten we de hieropvolgende pandemie aangrijpen om grote veranderingen te maken.”

“Dát is het moment”, stelt politicoloog Huibrandt de Goovert. “Eigenlijk worden we met de volgende pandemie wakker geschud en wordt ons verteld: dit kan nog een derde keer gebeuren. Laten we daar tegen die tijd iets mee doen.”

“De coronacrisis is natuurlijk vreselijk, maar als het ons iets heeft geleerd, is dat als het nog een keer gebeurt, we een aantal dingen echt flink moeten veranderen”, stelt De Goovert. “Als we het dán niet doen, wanneer dan wel? De pandemie daar weer na? Dat zou ook nog kunnen, inderdaad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie geen reden voor een drastische verandering. Afgelopen anderhalf jaar hebben wij gewoon zonder problemen elk weekend kunnen optreden met onze metalfunk band De Nupi’s. En ik wil dat dit zo blijft!

Reageer
gravatar

Politicologen zijn onbekend met elk gebied van de wetenschap . Ze hebben geleerd het volk een rad voor de ogen te draaien, zeker op elk gebied van de wetenschap. Dus dit vraaggesprek (interview, red.) is volkomen overbodig. Ja zelfs gevaarlijk en daarom uitermate geschikt voor complotdenkers.

Daarom geen sterren.

Reageer