Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

‘Ik vertrouw op mijn eigen lichaam’ zegt vrouw die vagina stoomt met Italiaanse kruiden

“Dit is zo cleansing, iedereen zou het moeten doen.” Een 'yoni-steam' of vaginaal stoombad, de 34-jarige Lisanne zweert erbij. Terwijl ze over een bak heen zit met kokend water en Italiaanse kruiden, deelt ze een Facebookpost over de gevaren van vaccinatie en het belang van zelf zorgen voor je gezondheid. Met gloeiend hete stoom in haar van nature al zelfreinigende lichaamsdelen schrijft ze: “Ik vertrouw op mijn eigen lichaam."

"Bovendien zijn de langetermijneffecten van een nieuw vaccin helemaal niet bekend”, zegt Lisanne. De geur van oregano verspreidt zich steeds verder door de kamer. “Echt heerlijk dit. Het bestaat dus pas sinds een jaar, maar toen ik erover hoorde ben ik het meteen gaan doen. Ik ben ook benieuwd naar de variant met jalapeñopeper, die ga ik volgende week doen. Ja, je voelt gewoon dat dit goed voor je is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Totaal verkeer begrepen door de fotograaf. Een kussentje en het zitvlak van een krukje verhinderen het stomen. Kokend water in een plastic plantenpot is ook geen goed idee.

Geen sterren tot de fotograaf is ontslagen wegens wanprestatie.

Reageer