Moet je je mondkapje echt ieder jaar wassen?

Moet je je mondkapje echt ieder jaar wassen?

Moet je je mondkapje echt ieder jaar wassen?

In Nederland leven we inmiddels al meer dan een jaar met een mondkapje. Toch is er nog altijd veel onduidelijkheid omtrent het kledingstuk: Moet je je mondkapje echt na ieder jaar wassen?

Het idee is wel dat je je mondkapje jaarlijks wast, zegt het RIVM. Maar hoe streng is dat dringend advies nu echt? Wij hebben ons mondkapje al een jaar niet gewassen en voelen ons nog steeds veilig. Het ruikt vertrouwd en geaard onder het mondkapje. Een lucht van vertrouwen, molm en een gevoel van geschiedenis omdat je soms nog dingen ruikt die je in september at, geuren die je toch verliest als je je kapje na een jaar wast. Maar ja, het moet maar dan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Straks gaat het RIVM nog ‘adviseren’ ( = bevelen), dat ik jaarlijks mijn ondergoed moet verschonen. Waar gaat Nederland naartoe? Als ik die geblondeerde man geloof, komt dit allemaal door de islamisering van ons land. n.b. Geert is een expert; zijn roots liggen in een land, dat de meeste moslims heeft in de gehele wereld: Indonesië.

Reageer