Shutterstock / kivnl

Eerste namen voor Björn Kuipers Testimonial bekend: onder meer Pierluigi Collina, Pieter Vink, Dick van Egmond en Jaap Uilenberg

De eerste namen van scheidsrechters die acte de présence zullen geven tijdens de Björn Kuipers Testimonial in november zijn bekend. Team Kuipers, met naast Björn zelf uiteraard ook grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, zal bestaan uit de crème de la crème van de nog actieve topscheidsrechters. Danny Makkelie, Cüneyt Çakır en Clément Turpin hebben al bevestigd dat ze die avond zullen fluiten.

Team Kuipers zal het opnemen tegen Team Collina van Pierluigi Collina. De Italiaanse oud-topscheidsrechter neemt onder meer Pieter Vink, Dick van Egmond en Jaap Uilenberg mee naar De Grolsch Veste, waar het festijn wordt gehouden. Ook Dick Jol en Mario van der Ende fluiten mee op zaterdag 27 november in Enschede. Met 23 scheidsrechters op het veld belooft het een feest voor de arbiterfan te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *