AT5

Museumplein ontploft na goede beslissing Kuipers

Bekijk hier de beelden!

Grote ontlading op het Museumplein vandaag nadat Bjorn Kuipers een paar goede beslissingen maakte in de wedstrijd Uruguay – Egypte. Bekijk hier de beelden!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vooral ook door de kalfskroketten van FEBO waar Loek het hierboven al over had. Ter geruststelling van Marianne Thieme: die put-kalveren waren al dood voor ze werden verwerkt tot kroketten.

gravatar

De uitgebreidere opvatting van competitie alhoewel nog steeds op het vlak van de veertienjarige en zijn seksuele ontwaken ligt misschien op het vlak van WO2 en 3 of het feit dat de helft van ons natuurlijke habitat in vijftig jaar is uitgeroeid. Daarom is gendergelijkheid misschien zo belangrijk. Als het kalf verdronken is dempt men de put.

gravatar

Toen het Van Gogh Museum een uitbouw kreeg van een Japanse zakenman, en er binnen geen schapen en geiten meer mochten lopen, was eigenlijk het hek al van de dam.

Reageer
gravatar

Je hebt gelijk, maar met geiten en schapen begonnen de eerste jager/verzamelaars aan een agrarisch leven. Helaas is men daar in Amsterdam (ondanks hun misplaatste grote-stads-attitude) nooit helemaal overheen geraakt. Integendeel: de Noord-Zuid-lijn die een heleboel historische panden heeft doen verzakken. Op de vrijgekomen ruimten kunnen nu weer schapen en geiten worden geweid: l’histoire se répète.