Shutterstock / Tartila

Groningse nerds presenteren mangalijst

Nadat afgelopen week de mangalijst van de Groningse studentenvereniging voor Mangas, Weaboos, Anime en Hentai (MWAH) wederom was uitgelekt, heeft de praeses van de vereniging, Ash Kessels, besloten de
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moest eens weten hoeveel corpsgrieten ik heb geneukt toen ik nog op de middelbare ambachtsschool in Groningen studeerde. Broeierig neuken is ook een ambacht en dat wisten die geile corpsmokkels heel goed.

We maakten toen zeker geen rare lijstjes, zoals hierboven wordt beschreven. Aan het jaarlijks jatten van de officiële corporale lijst van geile stukken uit de binnenzak van dronken corpsballen hadden wij genoeg.

Reageer
gravatar

Dit ondoorgrondelijke verhaal is om allerlei redenen door mij ongeschikt verklaard voor domme en slimme mensen, magere en dikke mensen, jonge en oude mensen, arme en rijke mensen, witte en donkere mensen, benevens iedereen er tussenin

De redenen tellen alles bij elkaar meer dan dertienduizend woorden, zodat ik op dit moment van plaatsing afzien. Misschien heb ik daarvoor morgen of overmorgen meer tijd.

Reageer