Shutterstock / Tartila

Groningse nerds presenteren mangalijst

Nadat afgelopen week de mangalijst van de Groningse studentenvereniging voor Mangas, Weaboos, Anime en Hentai (MWAH) wederom was uitgelekt, heeft de praeses van de vereniging, Ash Kessels, besloten de lijst wereldkundig te maken. De lijst wordt door veel media beschouwd als controversieel. Zo reageerde NRC-columnist Menno Tamminga via Twitter al meteen met afschuw op de lijst: ‘Hoe kan Death Note niet op 1 staan?!’

5. Berserk
Een Gotische gruwelmanga over een antiheld die doet denken aan je eigen miezerige studentenbestaan. Weinig tieten helaas. Als je houdt van verkrachtingen is deze echt wat voor jou.

4. Gantz.
Goed verhaal over een wereld op de rand van de afgrond door toedoen van aliens en AI. Veel pagina’s waarin mensen op het laatste moment voordat ze doodgaan nog effe een potje willen neuken. Nice.

3. Attack on Titan
Goede combinatie tussen een strijd met grote titanen, en grote tieten. De muur weerhoudt de titanen ervan om binnen te komen. Een beetje zoals de deur van dat vrouwendispuut om de hoek. Zo dichtbij, maar toch ook zo ver weg.

2. Boku No Pico
Voor ons toch een beetje een guilty pleasure. Veel neuken. Het neuken is wel tussen een jongen van 15 en een oude man. Maar gelukkig lijkt de jongen wel een beetje op een vrouw. Genoeg voor een goeie nummer twee wat ons betreft.

1. Sun Ken Rock
Verhaal over een Japanse nerd die nooit z’n huis uit komt en die wonder boven wonder twee geile wijven weet te verleiden en daar tussen moet kiezen. Allemaal terwijl hij ook bij de Japanse maffia zit. De absolute nummer 1 van dit moment.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moest eens weten hoeveel corpsgrieten ik heb geneukt toen ik nog op de middelbare ambachtsschool in Groningen studeerde. Broeierig neuken is ook een ambacht en dat wisten die geile corpsmokkels heel goed.

We maakten toen zeker geen rare lijstjes, zoals hierboven wordt beschreven. Aan het jaarlijks jatten van de officiële corporale lijst van geile stukken uit de binnenzak van dronken corpsballen hadden wij genoeg.

Reageer
gravatar

Dit ondoorgrondelijke verhaal is om allerlei redenen door mij ongeschikt verklaard voor domme en slimme mensen, magere en dikke mensen, jonge en oude mensen, arme en rijke mensen, witte en donkere mensen, benevens iedereen er tussenin

De redenen tellen alles bij elkaar meer dan dertienduizend woorden, zodat ik op dit moment van plaatsing afzien. Misschien heb ik daarvoor morgen of overmorgen meer tijd.

Reageer