5 of 6 magnetronmaaltijden die op een of andere manier precies uitdrukken hoe we ons voelen

5 of 6 magnetronmaaltijden die op een of andere manier precies uitdrukken hoe we ons voelen

Deze vijf of zes magnetronmaaltijden drukken uit hoe wij ons voelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit “artikel” heeft zelf nogal veel weg van een magnetronmaaltijd, zoals wel meer De Speld-artikelen de laatste tijd. Nou ja, als mensen er maar van genieten en de sponsoren maar niet weglopen, is het motto van De Speld. Sponsoren: cancelt Den Speld!

Reageer
gravatar

Geachte heer Van Tienen, hier te noemen als aangeklaagde.

De heer Van Eerd, hier aanklager te noemen, woonachtig in Veghel (NB) heeft mij gevraagd om u middels een deurwaarder aan te klagen bij de rechtbank van Den Bosch, alwaar wij een schadebedrag zullen vorderen.

Ik verzoek u dringend om u ter voorkoming van een rechtszitting, waar geen van de partijen directe voordeel bij heeft, morgen te 13.12 uur te mijnen kantore ten behoeve van de genoegdoening voor de imagoschade, die u de firma Jumbo vandaag heeft aangedaan, te delibereren.

Wij denken aan de somma van € 10.000.000 excl. btw.

Reageer
gravatar

VERACHTELIJK!

Kook in koksnaam zelf, beste mensen.
– Verser.
– Minder zout.
– Geen smaakversterker.
– Afwisselender.
– Kreatiever.
– Minder lui.

Het láátste wat jullie moeten is die gore Vlaamse HOY.
Zie voorgaande.
Plus bedenk: GOED vlees vermaalt men niet!

Reageer
gravatar

HOY is gezonde worst en 100% NEDERLANDS. Laat je niet gek maken door die Belgische trollen hier die verdeeldheid proberen te zaaien!

gravatar

Culinair genieter is vanaf nu officieel een ‘vijand van HOY’ en komt op de zwarte lijst te staan. Vanwege jouw HOY-haat mag niet meer profiteren van alle gezonde voordelen van HOY-worst!

Zo, daar heb je niet van terug he??

gravatar

En ook Nep-breppo staat vanaf nu op de ‘vijand van HOY’ lijst. Op deze manier houden we Belgen en worstenhaters buiten de deur in ons Nederland!

gravatar

Kan dit even worden uitgelegd? Ik heb er geen enkel gevoel bij.

Ik heb de foto’s nog even aan mijn niet vage kennissen voorgelegd. Geen van hen had enig idee wat gevoeld zou moeten worden. Ook mijn vage vierhonderduizend zeer vage internetvrienden klikten niet op de gevoelige virtuele knop.

Dus nogmaals vraag ik u om een verklaring waarop heel wat al dan niet vage vrienden en kennissen nieuwsgierig zitten te wachten.

Reageer
gravatar

Geachte heer, wij van De Speld verklaren onze grapjes nooit. Wij zijn niet bereid om voor dit geval een uitzondering te maken. Het spijt ons niet.