Wikimedia Commons

Student mealprept 10 bakken kapsalon

De 20-jarige student Robbert is goed voorbereid op de komende borrels: hij heeft afgelopen week namelijk tien bakken kapsalon gemealprept.

“Toen het nachtleven nog open was, liep je makkelijk even de snackbar in na het uitgaan”, vertelt Robbert. “Maar nu we weer thuis moeten borrelen grijp je na het drinken al gauw weer naar een droge boterham met pindakaas, en dat is toch zonde.”

Aan het einde van de eerste borrelavond blijkt echter dat Robbert alle tien bakken kapsalon al heeft opgegeten. “Oké ik weet niet echt hoe dit is gebeurd, maar ik ben nog steeds wel ziek fan van mealprep”, vertelt een beschonken Robbert. “Echt heel chill.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *