Shutterstock / OlegRi

Jeffrey smokkelde een heel festival naar binnen in z’n onderbroek

Het is in Nederland verboden om een festival te organiseren. Wie het wel doet, kan een flinke boete krijgen of zelfs een aantekening op het strafblad. Toch waagde de 22-jarige Jeffrey het erop: hij smokkelde een heel festival naar binnen in z’n onderbroek.

“Ze controleren nooit je onderbroek”, zegt Jeffrey terwijl hij in het geniep een poppodium opbouwt in Biddinghuizen. Hij kijkt even over z’n schouder of iemand meekijkt, maar vooralsnog lijkt niemand wat door te hebben. “Natuurlijk zou de beveiliging kunnen voelen dat ik een hele lichtinstallatie in m’n broek heb. Maar ze durven nooit bij je ballen te voelen. Daar moet je van profiteren.”

Jeffrey pakt een klein zakje uit z’n broekzak en houdt ‘m angstvallig vast tegen de borst. “Hier zitten moertjes in om de schroeven mee vast te maken”, verduidelijkt hij. Hij stopt ze weer in z’n broekzak. “Misschien dat ik dit beter even op de wc kan uitpakken. Had ik al wc’s naar binnen gesmokkeld?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *