Shutterstock / martinbertrand.fr

Rutte adviseert Limburgers: ‘zet ramen open en sla boeken en apparatuur op in de kelder’

Mark Rutte heeft zojuist in een persconferentie op Omroep Limburg een advies voor de komende dagen aangekondigd: “Zet alle ramen en deuren thuis open en sla uw boeken en apparatuur op in uw kelder of souterrain.”

“Ik heb even naar de vooruitzichten gekeken, en ik heb goed nieuws”, zegt Rutte. “Haal het dak maar vast van uw auto. En als u nog oude familiefoto’s heeft moet u die gewoon een nachtje in de tuin laten liggen. Geniet ervan. Hugo en ik geloven dat het kan.”

“Wij blijven het weer natuurlijk nauwlettend in de gaten houden. Momenteel bevindt de regen zich heel hoog, in de wolken, en de kelder is juist beneden. Daarom achten het op dit ogenblik verantwoord om daar alle waardevolle voorwerpen neer te zetten.” Rutte benadrukt wel dat hij een rem heeft ingebouwd. “Als volgende week blijkt dat het niet kon, dan moeten alle ramen weer dicht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Soms zitten er echt grappige reacties onder een artikel bij de Speld. Vandaag is het artikel zelf de absolute winnaar. Als een Van Gaal vs. een de Boer.

Reageer
gravatar

En genoeg HOY worsten inslaan natuurlijk. Zonder HOY komen we de aankomende lockdown niet door, en dat is een feit. Bron: Taptoe

Reageer