Jason Finn / Shutterstock.com

Hartstikke dure brandblusser nog niet één keer gebruikt

Het was bepaald geen koopje: de brandblusser die in de keuken staat bij Mary en Iris thuis. Toch is het ding na drie jaar nog altijd niet één keer gebruikt. Mary vindt het een miskoop.

“Iris wilde per se zo’n ding hebben”, vertelt ze. “Het moest en zou er één van OgnioChron zijn, een of ander hip Pools merk. O ja, en F-klasse, dat was ook noodzakelijk. Nou, goed, zes tientjes kostte dat kreng. Ik heb ‘m op het aanrecht gezet en sindsdien heeft ze er niet meer naar omgekeken. Terwijl ze zogenaamd niet kon slapen tot we ‘m in huis hadden.”

“Ik begrijp gewoon echt niet waarom je zo graag zo’n ding wilt hebben als je er niets mee doet”, vervolgt Mary. “Het is nog lelijk ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Typisch Belgisch weer. Of niet? Waarde Belgen van de Speld. Jullie maken het wel bont hoor. Gelukkig hebben wij Nederlanders HOY worst en zijn jullie uitgeschakeld op het EK

Reageer
gravatar

Tja, dat heb je zo vaak met die hebbedingetjes. Eindigen vaak op de vuilnishoop. Maar dat is niet zo erg, daarmee kan de VAM-berg hoger worden gemaakt, zodat het de steilste klim van Nederland wordt!
Kunnen we met een halve HOY rookworst en sachet Luycks mosterd in de hand genieten van de tweestrijd tussen Joop Zoetemelk en Lucien van Impe!

Reageer
gravatar

Hmm.., je kunt het, i.p.v. de VAM-berg verhogen, ook gewoon op Marktplaats zetten.

Dan kun je van dat geld een andere te gekke gadget kopen. 😉😉

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.