Studio Speld / Shutterstock.com

Utrecht krijgt probleemwijk

Utrecht krijgt een probleemwijk. De wijk komt te liggen aan de rand van Leidsche Rijn en krijgt straatnamen als de Ismail Ilgunstraat, het Palestijns vraagstukdwarsstraat en de Opladerweg.

Aan de noordkant kom je de probleemwijk binnen via de Huisjesmelkersweg. Via Het vermoeden van Hodgeplantsoen kom je in de Groeiende ongelijkheidsstraat of de Angela de Jongkruisstraat. De straten worden met elkaar verbonden met Geen WiFi-verbindinglaan, die op zijn beurt overgaat in de Sleutelskwijtsteeg.

Aan de zuidkant begint de wijk met de Staatsschuldweg, vanwaar je de hele wijk kunt doorkruisen via Bestuurscultuur onder Rutte Boulevard. Hoogtepunt van de wijk is een geweldige ijssalon gelegen aan de Pfasstraat, maar vergeet ook niet te dineren in een van de vele restaurants aan het Groepsimmuniteit door virus zoveel mogelijk rond te laten gaanplein. Via afrit Sywert komt u op de snelweg terecht. Tot de volgende keer weer!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is een probleemloze wijk, die, zag je vroeger overal, maar deze worden nu omgebouwd naar probleemwijken. Geen zorgen, de probleemwijk komt ook naar jouw toe! Experimenten met AZC’s in landelijke gebieden zijn hier succesvolle voorbeelden van.

gravatar

Van Geert is algemeen bekend dat hij HOY worst haat. Die man verdient een prullenbak, geen straat. Geen ruimte voor HOY-haat!

gravatar

Wat mooi! Dit soort wijken moeten in alle steden worden ontwikkeld. Daarna stomen we door naar de dorpen. Toekomstige bewoners halen we op in allerlei (te) gekke landen.

Reageer
gravatar

Komt er ook een Willem Engelstraat? En de daarbij horende afvalverwerking en drugssoos? Oh, en urnoirs mogen daar ook komen. Alleen het allerbeste in naam van Willem Engel die zelf het beste onderzoek heeft gedaan.

Reageer