Drazen Zigic / Shutterstock.com

Malou is haar mondkapje vergeten te vergeten

Het mondkapje is sinds zaterdag al niet meer verplicht in openbare gelegenheden, en toch gebeurde het Malou vandaag weer: ze vergat haar mondkapje te vergeten.

“Hè, ben ik weer helemaal door de supermarkt gelopen met dat ding op”, zegt Malou terwijl ze het mondkapje in een prullenbak gooit. “Ik had al het idee dat mensen me raar aankeken. Zo van: waar denk jij dat jij dat je mee bezig bent?”

Het is niet de eerste keer dat Malou haar mondkapje vergat te vergeten. “Het zit nog niet in m’n systeem. Maar ik heb ‘m nu op een plek neergelegd, waar ik nooit langs loop als ik naar buiten ga. Hopelijk helpt dat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan begrijpen waarom jouw kapje en neus niet de bescherming hebben geboden zoals jij verwachtte.
Je moest niet jouw neus wassen, maar jouw handen. Jouw neus moest ook achter het mondkapje.

gravatar

Mondkapjes? Wat zijn dat? Is dat iets Belgisch? Er schijnen heel veel Belgen hier aanwezig te zijn. Die kunnen vast wel meer vertellen over dit fenomeen.

Reageer
gravatar

Oud nieuws

Er is bekende mecenas die 28 miljoen verdiende aan honderd miljoen van dergelijke kapjes, die allemaal ergens in een magazijn liggen te verstoffen.

Hij heeft het bedrag onder zijn twee eveneens genereuze vrienden eerlijk verdeeld volgens het principe: ik de helft en zij elk een kwart.

Hij wil de rente van zijn deel verdelen onder twee goede doelen onder het bovengenoemde principe. Lief toch.