fizkes / Shutterstock.com

Maarten wil op eerste date gelijk zonder mondkapje

'Het hoeft niet meer van Rutte'

Maarten heeft vanavond eindelijk weer eens een date. En als het aan hem ligt doet ie het gelijk zonder mondkapje. “Nu het niet meer van Rutte hoeft, zie ik geen reden om nog langer met mondbescherming af te spreken.”

Hij gaat met zijn date een drankje doen in een leuk cafeetje in het centrum. “Kijk, ik vind het gewoon veel fijner om iemands mond te zien. Met zo'n kapje op voelt het toch een beetje als net niet.”

Maarten heeft zijn date nog niet over zijn voornemen op de hoogte gebracht. “Het voelt wat ongemakkelijk om er over te beginnen. Maar het hoeft echt geen probleem te zijn: ik heb me onlangs nog even laten testen en het is echt helemaal veilig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *