Telegraaf / YouTube

John de Mol garandeert: er gaat veel veranderen, maar de leegte blijft

Er is veel te doen om de fusie van RTL Nederland en Talpa. John de Mol wil het publiek geruststellen: “De leegte die je voelt als je naar onze programma’s kijkt blijft hetzelfde.”

“Het zal echt niet zo zijn dat we nu ineens inhoudelijke of vernieuwende programma’s gaan maken”, zegt De Mol. “We blijven gewoon mensen in een huis proppen, en onbekende mensen vernederen in de montage. Wat er ook verandert, uiteindelijk zul je gewoon weer naar bed gaan zonder te weten waar je nu de hele avond naar hebt gekeken.”

De Mol krijgt bijval van Sven Sauvé, zenderbaas van RTL: “Er zijn gewoon kernwaarden waar we altijd voor zullen blijven strijden. Inhoudelijke leegte is er daar een van. En misschien wel de belangrijkste. We snappen dat de kijker zich ongerust maakt, maar ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken: ook na de fusie zullen we deze waarden nooit, maar dan ook nooit verloochenen. Dus denk knikkers, denk haren trekken, denk BN’ers. Het wordt geweldig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Één van die probleemwijken grensde aan de slachterij waar de beroemde worsten werden gemaakt.
Onmisbaar bij elk EK of WK.
Kenners weten waarom!

gravatar

Al dat ‘striemen’ gaat ook lekker aan me voorbij.
Kost geld, en totaal geen behoefte aan.

Er is al overdadig aanbod op de normale kanalen.
Wat ik meestal opneem.
Scheelt ook weer reklame & tijd.