Shutterstock / Studio Speld

Oei! Mariska is een en al oor

Een onfortuinlijk incident in Alkmaar, waar de 27-jarige Mariska midden in een gesprek met haar beste vriendin Janine op klaarlichte dag een en al oor is geworden. Janine is in verbijstering achtergebleven.

 “Er was eigenlijk niets aan de hand”, vertelt Mariska’s bestie nog half in shock. “We hadden het over haar plannen om een eigen winkeltje in wenskaartjes te beginnen. Toen begon ik over de nieuwe baan van mijn vriend Marco. Plotseling begon haar gezicht te bewegen en daarna haar ledematen en voor ik het wist bestond ze voor tachtig procent uit kraakbeen en voor vijf procent uit lel.”

Direct nadat Mariska was veranderd in een en al oor probeerde haar vriendin van alles om de situatie ongedaan te maken. “Ik was ten einde raad. Ik vroeg wat er aan de hand was, maar ik hoorde alleen maar mijn eigen stem teruggalmen uit die enorme schelp. Het was echt aan een dovemansoor gericht.”

Mariska is inmiddels in belangstellende toestand opgenomen in het ziekenhuis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het fotomodel op de foto heeft jeuk aan haar linkerkuit. Komt dat door een mug of door de teek van de week? Voor het grote oor op een achterhoofd heeft ze duidelijk geen belangstelling.

Reageer
gravatar

Dat klopt. Dat Janine het oor niet kan zien, is duidelijk te zien op de foto. Het oor is immers afgekeerd van heur en verborgen achter haar.

gravatar

Ik begrijp de redactie wel. Ze zetten de voorkant van jeugdige fotomodellen op de foto, .want bejaarde mannen – het merendeel van de lezers – zijn niet in de achterkant geïnteresseerd.