Dragon Images / Shutterstock

Dragon Images / Shutterstock

Goed nieuws! Nieuw product helpt tegen uiterlijk kenmerk waar je tot nu toe nooit onzeker over was

Goed nieuws! De genieën van het bedrijf achter operaties tegen hipdips en anti-cellulitis crème, brengen opnieuw een revolutionair product op de markt! Het is ze gelukt een uiterlijk kenmerk te vinden waar jij je nog nooit eerder onzeker hebt gevoeld. En dankzij hun ontzettend toffe marketing campagne durf jij je niet meer in het openbaar te vertonen tot je dit werkelijk afstotelijke probleem hebt opgelost.

Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei innovatieve bedrijven die ons helpen alle wanstaltigheden aan ons lichaam te identificeren en te verhelpen. Zo leerden wij je eerder al over de noodzaak van dure laserbehandelingen om je armen definitief te ontharen, en kreeg je targeted ads op Facebook over het bleken van je anus.

En we hebben nog meer goed nieuws! Wij mogen gratis proefsetjes weggeven. Dus heb jij zo'n walgelijk uiterlijk gebrek en wil je hier sinds 2 minuten geleden graag vanaf? Vertel ons in de comments wat je allemaal lelijk vindt aan jezelf en tag twee vriendinnen die dit product ook wel kunnen gebruiken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *