Image Point Fr / Shutterstock

Image Point Fr / Shutterstock

BMI te hoog? Zo word je langer

Worstel je ook met een klein beetje overgewicht en zou je graag jouw BMI wat verlagen? Dan hebben wij de oplossing voor jou: met een paar centimeter in de lengte erbij snoep je makkelijk wat van die Body Mass Index af. Want waarom zou je afvallen, als je ook simpelweg wat langer kunt worden.

  1. Verhuis naar het noorden. Hoewel Nederlanders nog steeds het langste volk ter wereld zijn, is de gemiddelde lengte van Nederlands sinds 1980 wel 1,4 cm afgenomen. Misschien heb jij hier ook last van. Het beste dat je kunt doen is verhuizen naar de koploperprovincies in lichaamslengte: Groningen, Friesland of Drenthe. Daar heb je de beste kansen op langer zijn.
  2. Gooi het over de hallucinogene boeg. Wiet, paddo’s, LSD: hoe meer je ervan gebruikt, hoe higher je wordt. Hoeveel centimeter het precies zal schelen, is moeilijk te zeggen en is afhankelijk van je persoonlijke tolerantieniveau.
  3. Veruit de meest vanzelfsprekende manier om wat langer te worden is
    natuurlijk een botverlengende operatie. Je been wordt dan op twee plekken gebroken. Complicaties komen vaak voor en kunnen ernstig zijn. Denk aan verlamming of blijvende zenuwschade. Maar je kunt wel tot 9 cm langer worden! Helemaal top voor je BMI dus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *