Shutterstock

Shutterstock

Handig! Vrouw heeft een vier-seizoenen-body

Keihard werken aan je summerbody? Niet voor de 26-jarige Lola. “Ik heb een vier-seizoenen-body.”

“Wat zo fijn is aan een vier-seizoenen-body, is dat ik mijn lichaam nooit hoef aan te passen aan het seizoen”, vertelt Lola terwijl ze tevreden in de spiegel kijkt. “Sinds ik erachter ben gekomen dat mijn winterbody net zo goed functioneert en eruitziet als in de andere seizoenen, heb ik nooit meer stress als bijvoorbeeld de zomer nadert. Of een ander seizoen dus.”

“Als ik terugkijk naar vorige zomers baal ik er echt van dat ik toen al niet besefte dat mijn lichaam net zoveel summerbody-gehalte had als in de winter, herfst en lente. Ik bleef soms een paar seizoenen gewoon binnen, omdat ik dacht dat mijn lichaam daar niet voor gemaakt was. Maar nu het bijvoorbeeld Pasen is, blijkt mijn lichaam het ook dan uitstekend te doen. Wat een ontdekking. Maar goed, ik ga weer lekker in de zon zitten. Toedeloe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *