Shakriya Masang / Shutterstock.com

Kinkapje blijft wel verplicht

De Jonge: ‘Mensen die mondkapje onder neus en mond dragen moeten dat blijven doen voor volksgezondheid’

Het kinkapje blijft verplicht voor de komende tijd. Dit wordt bekendgemaakt tijdens de persconferentie vanavond waar ook versoepelingen worden aangekondigd over de maximale groepsgrootte en de sluitingstijd van horeca.

De Jonge: ‘‘Mensen die hun mondkapje onder de neus en mond dragen moeten dat blijven doen voor de volksgezondheid. Vooral wanneer je je in het openbaar vervoer en in supermarkten bevindt wordt verwacht het kinkapje te blijven dragen. Alleen samen kunnen we de coronacrisis aanpakken.’’

 Voor de rest wordt er nog benadrukt om het kinkapje over de gehele kin te dragen, dus niet alleen over het voorste gedeelte, maar ook over de gehele kaak en natuurlijk de onderkin.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naast het baardkapje moet ook het hoofddoekje worden verplicht. Ik had namelijk al tijdens mijn stage aangetoond, dat haar een gewilde huisvesting vormt voor virussen, bacteriën, vlooien, luizen en ander klein geteisem. Maar niemand wilde luisteren!

Reageer
gravatar

Wanneer kom je nou eens met keihard bewijs dat ik Belg ben? Ik wacht rustig af tot je met het ultieme bewijs komt. Tot die tijd ga jij en iedereen die niet gelooft dat ik Nederlander ben in de negeermodus. Doei.