F8 studio / Shutterstock.com

Man in sportschool ongemakkelijk van vrouwen die niet naar zijn lichaam kijken

Sinds de heropening van de sportschool is fitnessfanaat Dennis bijna elke dag wel op zijn favoriete plekje ‘het krachthonk’ te vinden. Toch is er een klein groepje die het voor hem weet te verpesten: de vrouwen die de hele tijd niet naar zijn lichaam kijken.

Elke dag loopt Dennis met een proteineshake de sportschool binnen om vervolgens flink te gaan knallen, maar van die energie blijft weinig over als hij merkt dat de aanwezige vrouwen niet naar zijn flinke biceps blijven kijken. “Ik word hier zo naar van”, zegt Dennis. “Zoveel vrouwen die hier de hele tijd niet naar mijn biceps zitten te staren. Echt geen fijn gevoel.”

‘‘Een beetje manieren. Je kan op z’n minst stiekem in de spiegel naar mij kijken. In plaats daarvan zitten ze een beetje vooruit te staren… viespeuken. Ik sta hier dan wel voor mezelf, maar ook voor jullie.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moet Fredfy niet naar ee n psychiater in plaats van een sportschool? Heel zielig als hij op die leeftijd nog niet weet dat het niet om uiterlijke anabole steroïden gaat. Zeker ook geen relatie en geen goede band met z’n ouders. Die gaat het niet redden in het leven.