Shutterstock: Jack Frog

Yes! Nu we er weer uit mogen kunnen we weer doen alsof we gelukkig zijn

Hoera! Corona blaast de aftocht! Het normale leven keert terug, we mogen weer naar buiten en het weer is ook nog eens goed. Vanaf nu kunnen we dus weer met volle teugen gaan doen alsof we supergelukkig zijn.

De donkere dagen van de lockdowns, waarin het ok was om toe te geven dat het eigenlijk best wel kut ging, liggen gelukkig achter ons. We kunnen weer gewoon met zijn allen de hele dag manisch doen alsof alles leuk en fantastisch is. Genieten!

Overigens, de Indiase variant zorgt ervoor dat zelfs in het behoorlijk stevig gevaccineerde Groot-Brittannië de coronabesmettingen gewoon weer oplopen. Het zou dus zomaar kunnen dat het in de herfst weer gewoon afzien wordt met nieuwe lockdowns en sociale omgangsvormen waarbij geestelijke gezondheid ineens een acceptabel gespreksonderwerp is.

Maar dat is een zorg voor later. Voor nu: tanden op elkaar, en zingen van geluk!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kijk uit naar de 3e lockdown. Waarin mensen met rare namen als Sywert (wie noemt zijn kind nou zo? Ziek! ) doen alsof ze het beste met ons voor hebben en er een Drentsche coronavariant opduikt die voor een 4 lockdown zorgt. Intussen klappen we voor Quatar en Zwart-Rusland!

Reageer
gravatar

Pas op met je uitspraken he. Het is dat je geen flauw idee hebt wie ik ben, anders zou je wel anders praten. Met je walgelijke naam.

gravatar

Ja, logisch toch?

Ik heb een enorme reputatieschade.
(Daar denkt niemand aan!)
En die 9 miljoen is zó op.

Dus een beetje erbij sappelen mag wel, toch?!

Of gun je dat een ander niet?
Weet je wel hoe hard dit land getroffen is?!

gravatar

Alweer over jongemensen die op terrassen voor camera’s hun tanden laten zien. Nooit wordt gedacht aan de mensen die zich juist prettig voelen tijdens donkere dagen en genoten van de corona-maatregelen.

Reageer
gravatar

O ja, dat wordt nu dus weer de beklagenswaardige groep (bkw-groep). Bkw-groepen heb je altijd. Tijdens het komende EK wordt het ook weer interessant hoe de scheidslijnen hierin zich ontwikkelen.
En scholieren waren een hele tijd een bkw-groep omdat ze niet naar school mochten, nu worden ze bkw omdat ze naar school móeten.