OP1

Ideeën Sywert voor CDA-verkiezingsprogramma ongebruikt aangetroffen in een loods

In een grote loods bij Waalwijk zijn de ideeën van Sywert van Lienden voor het CDA-verkiezingsprogramma aangetroffen. De ideeën zijn allemaal ongebruikt, omdat ze niet voldoen aan het CDA-keurmerk en bovendien giftige elementen bevatten.

“Op het eerste oog lijken het misschien goede ideeën”, zegt politicoloog Tom van der Meer. “Maar als je goed kijkt, zie je dat ze volstrekt onbruikbaar zijn. Vooral de passages over vluchtelingen zijn soms ronduit giftig. Hier kan de partij helemaal niks mee. Zonde van al dat werk.” 

“Sywerts ideeën voldoen inderdaad niet aan het CDA-keurmerk”, zegt interim-partijvoorzitter Marnix van Rij. “Het is zonde dat er nu honderden passages ongebruikt stof liggen te happen, maar het is niet anders. Misschien dat de jongerenafdeling er nog wat mee kan, maar hier branden wij onze vingers niet aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *